BAMMP arquitectes Polideportivo Matadapera

Date: April 4, 2016

La Zona Esportiva Municipal de Matadepera (ZEMM), es la nova area determinada en la revisió del planejament en l’any 2010, situada en el límit Sud del municipi, sobre uns plans de suau pendent, entre pinedes i petites rieres com es habitual en la morfologia de la comarca del Vallès.
En aquest àmbit es preveu es vagin col·locant àrees esportives, com l’actual camp de futbol i el futur camp d’hoquei de gespa artificial; paral·lelament, s’ha redactat un projecte de implantació dels edificis que donen els diferents serveis a l’activitat esportiva; en aquest cas en concret, es tracta de l’espai d’accés i d’aixopluc i trobada a l’àrea del futbol, a més d’un petit bar i una zona pel control d’accés i la gestió administrativa.
Les variables d’intervenció que s’han plantejat a nivell projectual son derivades de un procés programàtic en permanent canvi i d’un entorn amb una potencialitat molt fràgil:
D’una banda es vol endreçar els fluxos entre esportistes, públic i gestors d’activitats, tant en las situacions transitòries actuals, generades pels barracons que funcionen com a vestidors, com en les situacions definitives en un futur proper; fent compatible els requeriments específics de cada col·lectiu amb la necessitat d’aplegar-se en espais de trobada i relació.
D’altre banda, també es vol posar en evidencia el millor de l’entorn, amb una implantació lleugera i reversible, amb un edifici sobre pilotis que no altera la topografia i permet generar varies tipologies d’espais d’aixopluc i d’umbracle a l’estiu. Es un edifici que esdevé a la vegada, un balcó panoràmic, un porxo, un umbracle, una terrassa, un lloc ideal per seguir les competicions tot gaudint del paisatge a l’aire lliure

2 Comments

  • Miguel April 6, 2016

    que maravilla! cuando estará terminado?

    Reply
  • bammp April 5, 2016

    Buen trabajo!

    Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close
Close