Bak Gordon Dos casas en Santa Isabel

Date: March 4, 2011

 

 

 

 

2 Comments

  • Medit March 5, 2011

    Exercici fotut de resoldre -mirant la penúltima foto-, tenint petits “monstres” de sis plantes al darrera vigilan-te el “backyard” i mirant la senyora de la casa com es banya a la piscina…

    És, la susdita foto, ideal per a un manual d'anàlisi de l'economia domèstica lisboeta, no? Quin “income” té el client d'aquest projecte i quin els que viuen als pisos de darrera, i com és que estan a tocar l'un de l'altre? No seria aquesta anàlisi de la composició social de l'entorn l'alicient més productiu per al projectista, més que no pas l'adopció del llenguatge zumthorià del formigó? O és el formigó “brut” -com a “béton brut”- un gest volgudament auster que apunta cap al barri que acull les dues casetes? Seria, si fos així, llegible com a acte condescendent -i, potencialment, ofensiu-…
    Un projecte difícil.

    Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close
Close