Witherford Watson Mann Astley Castle Renovation

Source: Witherford Watson MannPhotography: Philip VilePhotography: Hélène BinetPhotography: J Miller
Date: January 21, 2017

El proyecto de rehabilitación del Castillo de Astley del estudio Witherford Watson Mann, galardonado con el premio Riba 2013, fue publicado en HIC> hace ya un tiempo, ahora nos gustaría recuperarlo y mostrarlo de nuevo en esta sección de ARCHIVO!

‘Astley is a unified site of great complexity and resonance: moated castle, gateway and vestigial curtain walls, lake, church and the ghost of pleasure gardens all combine in a picturesque landscape of great power’. Following our competition winning entry for The Landmark Trust we received planning permission and heritage lottery funding for a contemporary house to be built into the medieval heart of the ruined castle, maintaining the ongoing, interpretative relationship between the historic construction, landscape and domestic inhabitation. Work commenced on site in autumn 2008.

2 Comments

  • Arnau Tiñena 10/06/2013

    Aquest vídeo és realment interessant per descobrir tot el substrat històric que hi ha darrere i tota la feina prèvia invisible però imprescindible per elaborar el projecte, explicat pels mateixos autors. Enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=nqjyH08VrwY

    Reply
    • HIC 10/06/2013

      Moltes gràcies per l’enllaç!

      Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close
Close