LLOCS COMUNS. Toni Gironés. Conferència. Dimarts 15 Desembre. 20h

Date: December 10, 2009
 
No us perdeu la conferència de Toni Gironés el proper dimarts 15 de desembre  a la Pedrera, a les 8,  dins del cicle de conferències que fa la BIArch, com a preparació de l’inici de les seves activitats docents el proper setembre.
Hem parlat en ocasions de Toni Gironés com un dels arquitectes joves amb més personalitat del panorama de l’arquitectura catalana actual. En particular varem parlar del seu edifici de 35 habitatges al carrer Weyler amb peces d’una gran profunditat.
La conferència estarà presentada per Pere Riera, professor de l’ETSAV i un molt bon arquitecte també.
Crec que serà una molt bona ocasió d’aprendre arquitectura.
Toni Gironés website
BIArch

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close
Close